Tell It to the Bees 2019 (HD)

Tell It to the Bees 2019 (HD)

Radnja filma smještena je u 1952. godinu i odvija se u jednom škotskom selu u kojem Lydia Weekes (Holliday Grainger) jedva izdržava sebe i svog sina Charlieja (Gregor Selkirk) radeći u lokalnoj fabrici. Nakon što se potpuno drugačiji vratio iz rata, ostavio ju je suprug Robert (Emun Elliott) koji je odbio da joj pomogne kako bi platila stanarinu.

U selu je tračaju i smatraju kurvom jer je bila trudna prije nego što je stupila u brak, a s vremenom izgubi posao i kuću. Dok je Lydia prolazila kroz najteži period svog života, u selo se vratila doktorica Jean Markham (Anna Paquin) kako bi nastavila baviti se pčelarstvom kao i njen pokojni otac.

Nakon što jednom prilikom tokom posla oko pčela upozna Charlieja, poziva ga da posjeti njene košnice u vrtu i pčelama ispriča svoje tajne isto kao što je nekad i sama činila.

Novo prijateljstvo između dječaka i Jean uvodi njegovu majku Lydiju u Jeanin svijet, između Lydije i Jean ubrzo kreće romansa koja u konzervativnom škotskom selu tokom pedesetih ne može zauvijek biti sakrivena, a ponovno interesovanje za Lydiju na agresivan način krene iskazivati Robert što dodatno zakomplikuje cijelu situaciju.[filmofil]

Sajt Filmoteka ima sistem pretrage linkova sa drugih sajtova, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našem serveru!

THIS SITE DOES NOT! stream videos or host content of any kind, the videos you watch are hosted and shown from sites such as openload.io, youwatch.org etc. Any videos shown on 3rd party websites have passed their own stringent internal vetting procedures and as such are assumed as fully authorized for publication by the content owners.

Filmoteka
Njuz Network
IMDb

Tell It to the Bees 2019 (HD)

Loading..

Komentari
Prikazujem...